Magic Notebook – ett alternativ till Wipebook

gå direkt till produkten på amazon.co.uk

Vad är Magic Notebook för något?

Magic A4 Reusable Notebook är en så kallad återanvändbar skrivbok som fungerar ungefär som en whiteboard. Magic kallar sin produkt ”the original & best”, men det är såklart ytterligare en kopia på originalet Wipebook. Vi har inte hunnit testa denna produkt än, men vi har kollat med säljaren via Amazon och de leverar den till Sverige.

Magic lovar att blocket har samma funktionalitet som Wipebook, dvs man kan skriva med whiteboard pennor och sudda hur många gånger man vill. Magic Notebook kommer både som A5 och A4 och leveras med 1 svart penna. A4 blocket innehåller hela 40 sidor, och A5 blocket 60 – något som låter väl högt i våra öron för att hålla samma höga kvalitet som wipebook.

Hur beställer jag Magic Notebook?

Du kan köpa direkt från Magic på Amazon här – http://amzn.to/2v5luDK. Magic skickar som sagt alla produkter till kunder i Sverige och Amazon erbjuder som vanligt att man kan välja var man hämtar paketet. Tydligen kostar leveransen endast några kronor då den distribueras av Amazon EU. De lovar även leverans inom 5 arbetsdagar. Vår erfarenhet säger dock att det i de flesta fall går fortare än så när man beställer från Amazon EU.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *