InfiniteBook – ett alternativ till Wipebook

gå direkt till produkten på amazon.co.uk

Vad är InfiniteBook?

InfiniteBook är en rätt bra kopia på storebror Wipebook. Fördelen med InfiniteBook är att den kan beställas till Sverige genom Amazon.co.uk! Anteckningsboken kostar cirka 130 kr med en svart penna och cirka 180 med 4 st pennor i 4 färger. Frakten kostar såklart och börjar vid 120 kr extra om du beställer 1st InfiniteBook A5. Totalt alltså 250 kr för en InfiniteBook med leverans hem till ditt postombud i Sverige är dock inte illa, och det blir såklart bättre om du beställer fler på en gång. Vi fick vårt InfiniteBook exemplar efter 4 dagar, klart godkänt för en leverans från England!

Hur fungerar InfiniteBook?

InfiniteBook fungerar precis som wipebook, och vi var rätt nöjda med vårt exemplar. Du kan skriva och sudda egentligen hur många gånger du vill, med pennan som kommer med boken. Kvaliten på sidorna känns lite sämre än wipebook, men det är ingen jätteskillnad, och inget som stör egentligen. Vi får avvakta och se hur InfiniteBook håller i längden. Vem vet om 3 år hur den ser ut?

Hur beställer jag en InfiniteBook i Sverige?

Du beställer den enklast från engelska Amazon. Leveransen kan ta upp till 7 vardagar, men det går oftast betydligt snabbare. Följ länken här direkt till produktsidan how amazon.co.uk. Det finns fler säljare på amazon som säljer produkten, men det är just denna som vi beställde ifrån när vi testade: http://amzn.to/2uuAGJ7.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *